Oppimisympäristö jokaiseen kouluun ja luokkaan.

Rakenna omannäköisesi kurssi ilman oppikirjojen rajoitteita. Voit käyttää valmiita muokattavia materiaaleja tai luoda omat tehtävät ja sisällöt tai käyttää oppikirjan tukena. Monipuolisilla arviointityökaluilla seuraat oppijoiden työskentelyä ja osaamisen kehittymistä.

Kehitimme parhaan mahdollisen työkalun, jotta oppiminen olisi helposti kaikkien ulottuvilla.

MAOL2 on MFKA-Kustannus Oy:n ja Matemaattisten Aineiden Opettajien Liitto MAOL ry:n yhdessä kehittämä digitaalinen oppimisympäristö. Oppimisympäristömme on suunnattu matematiikan, fysiikan ja kemian opetukseen peruskoulun yläluokilla ja toisella asteella.

MFKA:ssa edistämme matemaattis-luonnontieteellistä osaamista tuottamalla tulevaisuuden oppimateriaaleja ja tukipalveluja matemaattisten aineiden opettamiseen ja oppimiseen.
Tavoitteenamme on tukea opettajan pedagogista vapautta ja edistää yhdenvertaista arviointia ja opetusta.

Oppimisympäristömme toiminnallisuudet huomioivat juuri matemaattisten aineiden opetuksen ja oppimisen tarpeet. Materiaaleja ja toiminnallisuuksia ovat olleet suunnittelemassa ja tuottamassa kokeneet, aktiivisesti koulumaailmassa toimivat opettajat. MAOL ry:n ja MFKA:n yhteistyön avulla voimme jatkuvasti kehittää MAOL2-oppimisympäristöä vastaamaan kentän tarpeita.

MAOL2-oppimisympäristöön on rekisteröitynyt jo 820 opettajaa ja sitä on käytetty 2478 kurssilla.

820 rekisteröitynyttä opettajaa, 2478 luotua kurssia ja 1 065 000 tehtävävastausta.

Jäikö kysyttävää?

Mikäli sinulla on oppimisympäristöön liittyviä kysymyksiä, niin ota yhteyttä. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.