Vinkki

MAOL2 MFKA-Kustannus Oy:n kokeiden jakelualustana

9.8.2023

Tervetuloa MAOL2:een - Uuteen kokeiden jakelualustaan!

MFKA-Kustannus Oy:n kokeiden jakelualusta on päivittynyt ja uusi, helppokäyttöisempi MAOL2 on otettu käyttöön 7.8.2023 alkaen. Tämä muutos tuo mukanaan monia uusia mahdollisuuksia ja helpotuksia, jotka tekevät kokeiden tilaamisesta ja hallinnasta sujuvaa ja vaivatonta.

Miten pääset alkuun?

Siirtyminen uuteen MAOL2 -kokeiden jakelualustaan on yksinkertaista. Ensimmäinen askel on rekisteröityä palveluun sähköpostiosoitteellasi. Et tarvitse lisenssiä päästäksesi alustalle ja hakemaan tilaamiasi tuotteita. Muutamilla kouluilla saattaa olla edessään toimipisteen valinta. Tämä valinta on tärkeä, jotta voit varmistaa, että näet juuri sinun koulullesi tilatut tuotteet.

Toimipistevalinnan jälkeen kollegasi hyväksyvät sinut kouluusi. Näin koulun ulkopuoliset käyttäjät eivät pääse näkemään koulunne maksullisia tuotteita, vaan hallinnoitte itse koulullenne rekisteröityviä käyttäjiä.

Miten alusta käytännössä toimii?

Kun olet rekisteröitynyt ja valinnut itsellesi sopivan toimipisteen, voit nähdä koulut, joihin olet liittynyt. Kun liittymisesi kouluun on hyväksytty, löydät sen Koti-valikosta. Jos sinulla on useampi koulu, ne näkyvät listana.

Oikean toimipisteen valinta on tärkeää, jotta näet juuri sinulle tärkeät koulun tuotteet. Kun olet valinnut koulun, kaikki koulun tuotteet ovat helposti saatavilla vasemmanpuoleisesta valikosta kohdasta "Koulun tuotteet".

Entä aiemmat kurssit?

Jos olet käyttänyt aiemmin MAOL2-oppimisympäristöä ja olet valinnut uuden toimipisteen, kurssisi löytyvät automaattisesti uudesta toimipaikasta. Tämä auttaa sinua pitämään kaikki tarvittavat materiaalit ja kurssit samassa paikassa.

Opetatpa yhdessä tai useammassa koulussa, voit hakea kaikki kokeet samasta paikasta!

Tilaa nyt kokeet koulullesi MFKA-Kustannuksen verkkokaupasta osoitteesta https://mfka.fi/kategoria/kokeet/.

Kokeile ja vaikutu.

Tilaa ilmainen 14 vuorokauden testilisenssi. Testilisenssi on erinomainen tapa tutustua oppimisympäristöön sitoumuksetta.

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä